ELECTRONICA '69
PRIMA PAGINĂ

INVITAŢIE

CATALOG

COMUNICĂRI

REMEMBER 1999

50 DE ANI DE ELECTRONICĂ

COMITETUL DE ORGANIZARE

GALERIE FOTO

 

INVITATIE

 Promotia 1969 a Facultatii de Elecrtronica si telecomunicatii, va propune sa ne revedem, sa ne amintim de anii studentiei, noi, colegii de facultate din anii 1964 1970, cu dragii nostri profesori care ne-au creat si indrumat, eventual cu cu sotii si sotiile, intr-o zi vara 12 iunie 2004.

Revederea va avea loc la sediul Universitatii Politehnica Bucuresti, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 1 3 (Complex LEU / Stefan Gheorghiu), la ora 10, la intrarea Corpului A.

Petrecerea va avea loc n aceeasi zi, n acelasi sediu, la cantina universitatii (care nu seamana deloc cu cantinele din anii 60), imediat dupa strigarea catalogului si pozele de grup.

Comitetul de organizare vă roaga, ca pana la data de 30 aprilie 2004, sa confirmati / reconfirmati participarea pentru a putea definitiva aranjamentele pentru petrecere (sala / meniu / numar de persoane).

Pentru a pastra in continuare legatura, transmiteti-ne in scris sau telefonic, pana la data de 31 martie, datele de identificare (telefon de domiciliu, telefon serviciu, mobil, e-mail) care doriti sa apara in catalogul ce va fi tiparit, chiar daca nu puteti participa la intalnire, si daca doriti catalogul si poze de grup la ce adresa sa le transmitem.

 

 COMITETUL DE ORGANIZARE                                                    TRIMITE CONFIRMARE  

 
  SPONSOR: SC TIPORED srl - Filip Cristiannn